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Recipe: Delicious Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon. Beef bourguignon (US: /ˌbʊərɡiːnˈjɒ̃/) or bœuf bourguignon (UK: /ˌbɜːf ˈbɔːrɡɪn.jɒ̃/; French: [bœf buʁɡiɲɔ̃]), also called beef Burgundy, and bœuf à la Bourguignonne, is a beef stew braised in red wine, often red Burgundy, and beef stock, typically flavored with carrots, onions, garlic. Découvrez cette recette de boeuf bourguignon facile à préparer en cocotte. J'ai essayé de nombreuses recettes de boeuf bourguignon, mais celle-ci est très simple, et pour moi reste la.

Boeuf Bourguignon Sure, cooks have been making boeuf Bourguignon—or boeuf à la Bourguignonne, or even beef It has to do with the French way of naming certain foods. In the case of boeuf Bourguignon, what the. There are no shortcuts for this giant of French classical cooking, but that doesn't mean it's not manageable. You can have Boeuf Bourguignon using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Boeuf Bourguignon

  1. You need of Environ 1kilo de viande boeuf à bourguignon.
  2. It's of Quelques cuillères à soupe de farine.
  3. It's of Lardons de poitrine fumée.
  4. You need 4 of petites carottes.
  5. Prepare 1 of oignon.
  6. Prepare 2 of carrés de chocolat.
  7. Prepare of /- 50 cl de vin rouge.
  8. It's of Huile,sel, poivre, bouquet garni.
  9. Prepare 1 of cube de bouillon.

What cuts of beef are best? First attempt of boeuf bourguignon - Excellent deep flavor. Boeuf Bourguignon. this link is to an external site that may or may not meet accessibility guidelines. Boeuf Bourguignon is a classic French beef stew made with red wine, pearl onions and mushrooms.

Boeuf Bourguignon step by step

  1. Faire revenir l'oignon et les lardons à l'huile dans une cocotte. Puis les réserver.
  2. Faire dorer la viande à son tour. Saupoudrer de farine (3 ou 4 cuillères) et bien mélanger à la viande de façon à recouvrir tous les morceaux..
  3. Rajouter les oignons, et les lardons. Verser le vin, recouvrir d'eau. Mettre les carottes coupées en rondelles, le cube de bouillonne, le sel,poivre, bouquet garni. Déposer les deux carrés de chocolat. (Ils serviront à enlever l'acidité du vin mais ne donnerons pas goût de chocolat 😉) Laisser mijoter deux heures environ.
  4. Réserver le plat jusqu'au lendemain au frais. Remettre à mijoter le jour j une à deux heures. Plus c'est réchauffé, meilleur c'est. 😉.
  5. Servir avec des pâtes fraîches par exemple..

Perfect for cold evenings when you are craving comfort food! Boeuf bourguignon (French for Burgundy beef) is a well known, traditional French stew prepared History[edit]. Boeuf bourguignon is one of many examples of peasant dishes slowly evolving into. As is the case with most famous dishes, there are more ways than one to arrive at a good boeuf bourguignon. Beef bourguignon is best served on a bed of carb-heavy starches, such as potatoes, rice or noodles.

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